Zorgbemiddeling ( ZZPérs )

Personeel Nodig?

Als flexibiliteit van de personeelsplanning in uw organisatie gewenst is, kunt u voor korte of langere tijd gebruik maken van verpleegkundigen of verzorgende van Thuiszorg de Verzorgers.

Thuiszorg de Verzorgers levert tijdelijk personeel in de zorg, in met name verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg.

Onze mensen zijn flexibel inzetbaar en wij helpen u graag bij het oplossen van roosterproblemen op de afdeling.
Onze medewerkers zijn geselecteerd conform de actuele professionele standaard zijn; deskundig, toegewijd en betrouwbaar.

 

Diploma

Al onze medewerkers hebben de nodige certificaten / praktijkervaring en zijn in het bezit van een erkend zorgdiploma. Onze verpleegkundigen zijn veelal BIG geregistreerd.

 

Alles ZPP werken voor Thuiszorg de Verzorgers

Als zzp’er moet je aan veel verschillende dingen denken. Naast het vakinhoudelijke deel, ofwel je werk in een zorginstelling, moet je ook op zoek naar opdrachten, je administratie doen en jezelf in de markt zetten.

Thuiszorg de Verzorgers helpt je bij dit proces. Wij beginnen onze samenwerking met een persoonlijk gesprek. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en wensen. De web portal van de Verzorgers bied je de mogelijkheid om zelf 7 dagen per week, 24 uur per dag op opdrachten/diensten te reageren.