Thuiszorg de Verzorgers

“Met persoonlijke aandacht wordt uw zorg beter en mooier”

Overal thuis

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum bijvoorbeeld. Maar ook wanneer het u niet meer lukt alles op eigen kracht te doen. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan. Professionele mensen die u ondersteunen op de manier die u prettig vindt. Of u nu in Gouda woont of in Rotterdam, in Zoetermeer of in Den Haag, Thuiszorg de Verzorgers is er voor u. Wij zijn overal thuis in het Westen, Midden en Zuid-Holland.

Thuiszorg de Verzorgers verleent particuliere thuiszorg op maat in heel Nederland, volledig zoals u dit wenst. Van professionele begeleiding bij een terminale of chronische ziekte tot zorg met een fysieke beperking. Voor welke zorgvorm u ook kiest, met de particuliere thuiszorg van Thuiszorg de Verzorgers bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Kiezen voor Thuiszorg de Verzorgers betekent:

  • 24/7 zorg aan huis;
  • Volledig aangepast op uw behoeften;
  • Door heel Nederland actief (van Amsterdam, Utrecht tot Maastricht en Groningen).

Thuiszorg de Verzorgers is een kleinschalige, persoonlijke thuiszorg-organisatie in Zuid Holland.
Daarnaast bemiddelt Thuiszorg de Verzorgers in de zorg voor klanten en voor zorginstellingen in heel Nederland.Onze gekwalificeerde en gediplomeerde zorgmedewerkers omringen u met alle nodige zorg met een glimlach. Indien u van onze particuliere thuiszorg gebruik zou willen maken, neem dan gerust vrijblijvend contact op met . Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Speciale thuiszorg op maat

Thuiszorg de Verzorgers biedt speciale thuiszorg voor jong en oud aan. Wij beschikken over een Nederlands zorg professionals netwerk dat snel tot uw beschikking staat. Met een inwonende gespecialiseerde zorg professional heeft u een betaalbare zorg oplossing die werkt. Met of zonder PGB kunt u bij ons terecht. U kunt in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en u krijgt de zorg die nodig is. Bovendien kunt u direct van onze dienstverlening gebruik maken, aangezien wij niet werken met wachtlijsten. Thuiszorg de Verzorgers beschikt over een vast team van zorgverleners en daarnaast selecteren wij op basis van uw persoonlijke zorgbehoeften één of twee zorgmedewerkers. Particuliere thuiszorg is bij Thuiszorg de Verzorgers te financieren vanuit uw persoonsgebonden budget. of Zorg in natura . Neem contact met ons op voor meer informatie over speciale thuiszorg op maat. 

Altijd bereikbaar

Thuiszorg de Verzorgers staat dag en nacht voor u klaar. Of u nu jong bent of oud. Gezond of ziek. Of u een vraag heeft of zorg thuis wenst. Wij zijn altijd bereikbaar via 0172-257131, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij luisteren naar uw wensen. In het Engels of in het Nederlands.

Vul hier het contactformulier in en één van onze kantoormedewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact opnemen