Personenalarmering maakt zorg op afroep mogelijk

Wilt u de zekerheid dat u bij een noodgeval thuis of buitens huis direct hulp kunt inroepen, zonder dat u hoeft te bellen? Kies dan voor personenalarmering. Thuiszorg de Verzorgers zorgt voor de opvolging. Zorg op Afroep komen onze medewerkers wanneer u acuut of in onvoorziene omstandigheden zorg nodig heeft. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U roept ons eenvoudig op via de personenalarmering en binnen 30 minuten is één van onze medewerkers bij u thuis. Dat geeft een veilig gevoel, voor u en uw familie en/of mantelzorger. Om gebruik te maken van Zorg op Afroep dient u een aansluiting te hebben op een personenalarm.

Dag en nacht bereikbaar (achterwacht)
Als u in een noodsituatie hulp nodig heeft, drukt u eenvoudig op de knop van de alarmzender die u altijd bij u draagt. De techniek doet de rest. Uw alarmsignaal komt binnen bij onze meldkamer. Deze is 24 uur per dag en zeven dag per week bereikbaar door gediplomeerde verzorger. De verzorger neemt direct contact met u op en vraagt wat er aan de hand is.

De alarmeringsopvolging
Indien u voor alarmering kiest kunt u voor sociale alarmering of alarmering met zorgopvolging kiezen.

Sociale Alarmering
Indien u voor sociale alarmering kiest wordt na een noodoproep door de meld zorg centrale contact opgenomen met de contactpersoon uit uw eigen omgeving ( kinderen, familie, verwanten) die vervolgens naar u toe komt om hulp te bieden.

Alarmering met Zorgopvolging
Indien u voor alarmering met zorgopvolging kiest wordt na een noodoproep contact opgenomen met een verzorgende van Thuiszorg de Verzorgers. Deze medewerker komt z.s.m naar u toe om hulp te bieden In noodgevallen wordt ook uw huisarts of de ambulance gewaarschuwd. U bent dus altijd verzekerd van professionele hulp als u op de noodknop drukt.

Hoe werkt het?
U kunt het alarm met een clip aan uw kleding, als horloge/armband of halsketting dragen. Het alarm is beveiligd tegen stroomuitval en tegen andere storingen. Als u gebruik wilt maken van professionele hulp na een alarm, is een extra huissleutel nodig. Uw huissleutel wordt op een veilige plaats bewaard. Met deze sleutel kan de professionele hulpverlening bij u binnen komen. als u hen oproept via het systeem, op een snelle en vooral veilige manier uw woning binnen kunnen gaan. Thuiszorg de Verzorgers maakt hiervoor gebruik van SKG/PKVW goedgekeurde sleutelkastjes. In het sleutelkastje bergen we veilig een kopie van uw huissleutel op. Alleen onze medewerkers kunnen erbij. De originele huissleutels houdt u zelf.

Personenalarmering aanvragen
Wilt u personenalarmering aanvragen? Kunt u contact opnemen met ons opnemen.