24 uurs zorg

U bent op zoek naar een oplossing voor 24-uurs zorg met  persoonlijke verzorging waarbij u of uw familielid thuis kan blijven wonen, terwijl er de juiste particuliere 24-uurs inwonende thuiszorg aanwezig is. Mensen voelen zich beter in hun eigen omgeving en met een inwonende gespecialiseerde zorg professional heeft u een oplossing die werkt. Wij nemen werk uit uw handen en met de 24-uurs oplossing heeft u altijd de ondersteuning die nodig is. Onze zorgoplossing stelt u en uw familie en/of begeleiders in staat om naast de zorg voor u of uw familielid een sociaal en werkzaam leven te behouden zonder dat dit ten koste gaat van de zorg die nodig is.

Uw persoonlijke verzorging is essentieel voor een succesvol en gelukkig dagelijks leven. Wij zorgen voor u en uw familie.

Diensten

U maakt primair gebruik van uw huisarts en eventuele (ziekenhuis)specialisten. De particuliere 24-uurs inwonende zorgverlener vult de aanvullende zorgbehoefte thuis in zodat u altijd van de juiste zorg verzekerd bent. De zorg professional die u bijstaat voor uw zorgvraag is hoog opgeleid en heeft de benodigde diploma’s en werkervaring. Wij selecteren samen met u de zorg professional die u zal bijstaan zodat u vooraf precies weet wie er bij u komt en dat hij/zij bij u past.

De 24 uurs zorg via Thuiszorg de Verzorgers is in een groot aantal gevallen volledig (of bijna) betaalbaar vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). In onderstaande tavel vindt u de tarieven vanuit het PGB voor 2017.

De 24 uurs zorg tarieven zijn afhankelijk van het type zorg en de nationaliteit van de zorgverlener. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften zodat we een zorgplan op maat voor u kunnen maken. Bij Thuiszorg de Verzorgers kunt u kiezen voor 24 uurs inwonende thuiszorg, maar ook parttime zorg is mogelijk. De bekostiging van particuliere thuiszorg kan via het persoonsgebonden budget (PGB). Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen op de pagina tarieven.

Heeft u vragen over onze bemiddeling bij 24 uurs particuliere thuiszorg en wilt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via 0172-257131 of stuur een e-mail naar info@deverzorgers.nl